nakon pokopa u tajnosti

FOTO Ovdje počiva Balašević: Cvijeće i poruke mu ostavljaju u suzama

Foto: 24sata.hr
1/6
21.02.2021.
u 16:21

Đoletovi obožavatelji su u suzama ostavljali emotivne poruke, cvijeće i svijeće na grobu, a na jednoj je kratko pisalo: 'Hvala Đole' uz srce.

Iako se govorilo kako će sprovod biti u ponedjeljak, legendarni kantautor Đorđe Balašević pokopan je u velikoj tajnosti u nedjelju nešto prije 13 sati na Gradskom groblju u Novom Sadu. Obitelj je odlučila ispraćaj obaviti u najužem krugu obitelji. Nije bio ni svećenik, piše Kurir.rs. 

- To je bila želja. Obitelj je to osmislila da bi izbjegli puno ljudi, gužve i pompu. Minimalno bi cijeli Novi Sad došao - javlja za 24sata.hr izvor iz grada panonskog mornara. 

Olivera je u suzama stajala uz kćeri Jelenu, Jovanu i sin Aleksa. 

Nakon sprovoda, Đoletovi obožavatelji su u suzama ostavljali emotivne poruke, cvijeće i svijeće na grobu, a na jednoj je kratko pisalo: 'Hvala Đole' uz srce.  

Srpski mediji prenose da prema želji obitelji, komemoracija neće biti. 

Balašević je preminuo u petak u Novom Sadu u 68. godini. Imao je, kako pišu srpski mediji, korona virus i bio je u lošem stanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije