Pobjeda mostarskog benda

Floridus osvojio "Jäger Music Night"

floridus
Foto: Večerni list
30.11.2013.
u 18:45

Pobjeda im omogućava snimanje svog albuma prvijenca

Sinoć je u prepunom Cinemas Clubu u Sarajevu održano spektakularno finale programa Jäger Music Night 2013. Bendovi koji su se u proteklih nekoliko mjeseci borili za poziciju u finalu, Funhouse, Jah Balebaroshi i Floridus, odmjerili su snage i borili se za naklonost publike, a zahvaljujući njihovim glasovima pobjedu u ovogodišnjem takmičenju Jäger Music Night 2013 odnio je mostarski bend Floridus.

Bend Floridus osvojio je snimanje svog prvog albuma u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa. Ali ni ostala dva benda nisu ostala bez vrijednih nagrada – bendovi Jah Balebaroshi i Funhouse osvojili su novčane bonove za muzičku opremu po njihovom izboru.
Organizator je otkrio i kako je ovo bila posljednja sezona Jäger Music Nighta u ovom obliku. Međutim, i naredne godine program se nastavlja, a najavljena su i iznenađenja koja će biti poznata u 2014. godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije