veza koja intrigira javnost

Evo zašto su se rastali Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Story.rs
17.11.2021.
u 17:41

Goran je, naime zbog neodgodivih profesionalnih pitanja prošli tjedan otputovao bez Jovane u Los Angeles, a taj potez u ovom trenutku mnoge je iznenadio.

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković intrigira javnost, reklo bi se najviše zbog toga što zaljubljeni glumački par skriva svoje osjećaje i izbegava zajednička pojavljivanja na medijski propraćenim događajima.

Već dvije godine Širokobriježanin i Beograđanka njeguju skladan odnos, a sve zahvaljujući tome što Bogdan zbog poslovnih obveza većinom živi u Srbiji, donedavno kod Jovane. S prvim ljetnjim danima zaljubljeni par pakira kofere i odmor provodi u Istri, a svatko tko talentiranog glumca i karizmatičnu glumicu poznaje potvrdit će da imaju čvrstu, vezu za primer, koja svakoga trenutka prijeti da postane nešto više, piše Story.rs.

Iako se još uvjek nisu odlučili stati  na ludi kamen, Bogdan i Stojiljkovićeva se ne razdvajaju, a čak i kada odluče napraviti izuzetak, to čine isključivo radi posla. Razdvojenost među simpatičnim partnerima iz spomenutog razloga uslijedila je i nedavno. Goran je, naime zbog neodgodivih profesionalnih pitanja prošli tjedan otputovao bez Jovane u Los Angeles, a taj potez u ovom trenutku mnoge je iznenadio.

Očekivalo se da će on ostati u Srbiji, kako bi bio uz svoju nježniju polovicu tijekom promocije filma "Južni vetar-Ubrzanje", u kojem ona tumači glavnu ulogu. Nažalost, podrška s njegove strane u tom pogledu je izostala. Dok Jovana putuje po regiji i uživa u pljeskovima domaće publike, Bogdan nastoji svojim talentom zasjeniti Hollywood, a je li ovo samo još jedna stvar u nizu o kojoj su dobro zajedno promislili i dogovorili se ili će duže razdvajanje biti test za njihovu vezu ostaje da vidimo.

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković počela je tijekom snimanja serije "Senke nad Balkanom" gdje su Širokobriježanin i Beograđanka tumačili zaljubljeni par. Iskrice među njima su se odmah pojavile, što se po priči njihovih prijatelja i nakon dvije godine veze nije mnogo promjenilo.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije