NEŽELJENA ULOGA

Evo tko je trebao glumiti Rachel u 'Prijateljima'

Prijatelji
Profimedia
20.03.2017.
u 20:40

Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross i Joey likovi su svima poznate legendarne serije 'Prijatelji'. Punih 10 godina popularna šesteročlana ekipa osvajala je srca publike diljem Amerike i cijelog svijeta, zato će mnoge šokirati činjenica kako postava koju pamte nije prvotno zamišljena s istim glumcima.

Producenti David Crane i Marta Kauffman prilikom pisanja scenarija u vidu su imali samo Davida Schwimmera za ulogu Rossa, piše Tportal.

Courteney Cox Arquette pozvana je na audiciju za ulogu Rachel zbog njezine iznimne ljepote, no ona je od samog početka htjela ulogu Monice jer je smatrala da se radi o jačem ženskom liku i naposljetku ju je uspjela i dobiti.

Uloga Rachel nakon toga ponuđena je Tei Leoni, ali ona je odustala od 'Prijatelja' zbog druge serije, a producenti su u igru uveli glumicu koja je zapravo došla na audiciju za ulogu Monice.  

Radi se, pogađate, o lijepoj Jennifer Aniston koja se na koncu pronašla upravo u ulozi luckaste Rachel koja je osvojila srca žena i muškaraca diljem svijeta, a danas vjerojatno nitko ne može zamisliti nijednu drugu glumicu u toj ulozi. Iako je Aniston od tada snimila mnogobrojne filmove, obožavatelji je ipak najviše pamte iz ove humoristične serije. 

Prikazivanje  jednog od omiljenih sitcomova devedesetih počelo je davne 1994., a kroz deset godina emitiranja stekla je svjetsku popularnost te postala jedna od najpopularnijih i najgledanijih televizijska serija svih vremena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?