Znakovita poruka

Evo kako je Danijela Martinović reagirala kada je čula da će Petar Grašo dobiti dijete

13.01.2022.
u 17:49

Petar Grašo i Hana Huljić ovih su dana sa svojim fanovima podijelili lijepe vijesti. Naime, ovaj par očekuje svoje prvo dijete.

-Informacije o trudnoći Hane Huljić su točne. Obitelj i prijatelji veoma su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za vjenčanje još uvijek nemaju planove”, rekla su iz PR službe poznatog pjevača.

Iako je vijest o prinovi dočekana s oduševljenjem mnogi su se pitali kako se osjeća pjevačica Danijela Martinović koja je s Grašom bila četvrt stoljeća.

Želja da dobiju zajedničko dijete nije joj se ostvarila, a njena prva objava po saznanju da će joj bivši partner dobiti bebu govori mnogo toga.

-Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz povijest odustali jer baš nitko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A povijest su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori- objavila je Danijela na svom Instagram storyju.

Komentara 4

AR
arf
23:22 14.01.2022.

Neka kaže iskreno jel joj drago ili ne a ne ovako u rukavicama. Pa naravno da nije i da je ljubomorna što ju je zamijenio za mlađu.

AR
arf
23:20 14.01.2022.

A šta to draga novinarko njena objava dovoljno govori? Ja nemam pojma šta je ona zapravo rekla a zapravo nije ništa ni rekla. Ona bi bila dobra političarka. Pričaj puno a nemoj ništa

VI
Vineiroses
21:22 15.01.2022.

Danijela je prekrasna osoba ! A riješila se prevaranta i varalice ! Draga Danijela ti tako zračio dobrotom,da si sunce gdje god se pojaviš....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije