Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Showbiz

Evo kako je Danijela Martinović reagirala kada je čula da će Petar Grašo dobiti dijete

13. siječnja 2022. u 17:49 5 komentara 27945 prikaza

Petar Grašo i Hana Huljić ovih su dana sa svojim fanovima podijelili lijepe vijesti. Naime, ovaj par očekuje svoje prvo dijete.

-Informacije o trudnoći Hane Huljić su točne. Obitelj i prijatelji veoma su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za vjenčanje još uvijek nemaju planove”, rekla su iz PR službe poznatog pjevača.

Iako je vijest o prinovi dočekana s oduševljenjem mnogi su se pitali kako se osjeća pjevačica Danijela Martinović koja je s Grašom bila četvrt stoljeća.

Želja da dobiju zajedničko dijete nije joj se ostvarila, a njena prva objava po saznanju da će joj bivši partner dobiti bebu govori mnogo toga.

 | Autor :

-Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz povijest odustali jer baš nitko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A povijest su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori- objavila je Danijela na svom Instagram storyju.

  • mica1111:

    A lutkica. Daj joj dragi Bože da doživi taj osjećaj. Mada dovoljno je i posvojiti dijete. Najvažnija je ljubav! To shvatiš kad imaš vlastito dijete!

  • arf:

    Neka kaže iskreno jel joj drago ili ne a ne ovako u rukavicama. Pa naravno da nije i da je ljubomorna što ju je zamijenio za mlađu.

  • arf:

    A šta to draga novinarko njena objava dovoljno govori? Ja nemam pojma šta je ona zapravo rekla a zapravo nije ništa ni rekla. Ona bi bila dobra političarka. Pričaj puno a nemoj ništa