jako se promjenio

Evo kako izgleda život Brada Pitta nakon rastave od Angeline Jolie

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/2
10.01.2018.
u 18:10

Za Brada Pitta protekla je godina bila izrazito bolna. Razdvojenost od djece teško mu pada, a iako se posvetio karijeri i poboljšanju svog života još uvijek nije istinski sretan. Evo kako izgleda njegov život nakon rastave od Angeline Jolie. 

Dok smo kroz proteklih 14 mjeseci, koliko je prošlo od razvoda slavnog glumačkog para, Angelinu Jolie često mogli vidjeti u društvu djece, koju je nerijetko znala povesti i na crveni tepih, njezina bivšeg partnera Brada Pitta rijeko se viđa s nasljednicima, piše Tportal.hr. 

Razlog tome je što bivši supružnici još nisu službeno riješili skrbništvo, a iako žive u istoj četvrti u Los Angelesu udaljeni tek pet minuta jedno od drugoga, itekako izbjegavaju bliske susrete. 

Izvor blizak slavnom glumcu za strane je medije otkrio kada i kako točno Brad viđa svoju djecu.

'U tom 'prijenosu' djece nikad ne sudjeluju Brad ili Angelina, uvijek to obavljaju tjelohranitelji ili dadilje. Isto tako, Brad ne izlazi mnogo s djecom već se bolje osjeća kod kuće. Voli sve držati pod kontrolom i na sigurnom', rekao ja izvor za Us Weekly.

No odluka da više vremena provodi u kući ne odnosi se samo na vrijeme provedeno s djecom. To  je njegova nova životna filozofija nakon razvoda.

'On sada živi miran život i dosta vremena provodi u svom domu. To je njegovo utočište i u njemu pronalazi mir. Zbog toga često radi renovacije u kući i oko nje i stalno nešto mijenja', priča nadalje izvor te dodaje kako osim toga 54-godišnji holivudski zavodnik redovito pohađa terapiju za odvikavanje od alkohola na koju se obavezao.

'Brad odlazi na terapiju svaki tjedan, a najviše se orijentira na nova učenja i spoznaje kako postati bolji čovjek i otac', otkriva neimenovani izvor. 

Unatoč tome što skrbništvo još nije zakonski određeno, 16-godišnji Maddox, 14,-godišnji Pax, 12-godišnja Zahara, 11-godišnja Shiloh  te 9-godišnji blizanci Knox i Vivienne najviše vremena provode upravo s majkom, što ujedno rastužuje njihova oca. 

'On viđa djecu nekoliko puta tjedno, no volio bi puno više vremena provoditi s njima', zaključio je izvor te dodao kako glumac svoje slobodno vrijeme najčešće provodi u muzejima, galerijama ili na koncertima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije