premijera 'Lowridersa'

Eva Longoria u "pametnoj haljini" blistala na premijeri novog filma

Eva Longoria
03.06.2016.
u 08:48

Glumica Eva Longoria i njezin suprug Jose Antonio Baston vratili su se s medenog mjeseca. Glumica je odmah prionula poslu i došla na premijeru filma 'Lowriders'

Eva Longoria blistala je na premijeri svog novog filma 'Lowriders'. Eva ima jednu od glavnih uloga u ovoj drami redatelja Ricarda de Montreuila koja tematizira svakodnevni život jedne Latino zajednice u Južnoj Kaliforniji. Lijepa 41-godišnja glumica upravo se vratila s medenog mjeseca kojeg je provela na Mauricijusu i u Kambodži. Na premijeri je pokazala svoju novu frizuru, skraćeni lob koji je malo posvijetlila.

Nosila je usku crnu haljinu stegnutu remenom koji je stvorio iluziju strukiranog kroja i ukrašenu faldama i naborima od sjajnog materijala.

Foto: SplashNews

Upravo su ovakvi modeli s 'lažnim' peplumom idealni za žene koje se osjećaju malo nesigurno zbog trbuščića i žele ga sakriti od pogleda. Voljet će ih žene koje žele vizualno povećati dekolte s obzirom na to da nabori ili volani u gornjem dijelu tijela stvaraju dojam bujnijeg poprsja, donosi zadovoljna.hr.

Haljinu je kombinirala s jednostavnim crnim sandalama na visoku potpeticu, a od nakita je nosila samo naušnice i komad nakita koji joj je u ovom trenutku sigurno omiljen - vjenčani prsten.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije