veliko srce

Emotivna poruka pjevačice: Eh, da sam samo tebe slušala...

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/2
29.08.2017.
u 12:52

Neda Ukraden na Instagramu je objavila fotografiju pokojnog tate Dušana i posvetila mu je stihove svoje pjesme "Eh, da sam tebe slušala"

Emotivnom porukom pjevačica Neda Ukraden obilježila je rođendan svog pokojnog oca Dušana. Uz fotografiju svog tate pjevačica je napisala  dio stihova pjesme koju izvodi "Eh, da sam tebe slušala". 

- Eh da samo tebe slušala ćale, sad bi te pjesme meni u svatove zvale, ne bi srce umrlo pre nego ja - Eh da sam samo tebe slušala" Dule, zmaj, ljudina i veliko srce - moj ćale, danas bi imao 90 godina. Znam da si s nama, kao i mi s tobom! - napisala je Neda.

Pjevačica često ističe kako je upravo njen tata zaslužan što ima diplomu jer je uvijek isticao kako je obrazovanje važno. Često su se znali i posvađati, jer su, kako kaže, bili sličnog karaktera, a njeni obožavatelji su primijetili da i fizički jako nalikuje tati.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije