NE SKRIVA EMOCIJE

Emotivan trenutak za Nedu Ukraden: Oči su mi bile pune suza, plakala sam kao malo dijete

Neda Ukraden
Matko Begović/Pixsell
05.09.2023.
u 21:54

Pjevačica je u Ohridu primila nagradu za svoj bezvremenski hit "Zora je" i rekla je kako je to priznanje za nju kao kruna

Pjevačica Neda Ukraden (73) na nedavno održanom Ohrid festivalu razveselila se kada joj je uručena nagrada za hit "Zora je svanula". 

- Od svih priznanja ova nagrada je kao kruna - nagrada koju su mi muzički stručnjaci i publika dodijelili - napisala je pjevačica na Instagramu uz fotografiji na kojoj pozira s nagradom. Koliko joj ovo priznanje znači dokaz su i suze koje je pustila kada je dobila nagradu. 

- Zaista sam presretna! Ne postoji nagrada koju nisam dobila u svojoj bogatoj karijeri, ali kada dobijete priznanje da imate pjesmu koja je bezvremenski hit, zaista ne krijem emocije koje su prisutne. Oči su mi bile pune suza, plakala sam kao malo dijete. Veliko hvala dugujem svojoj publici - rekla je Neda u razgovoru za Avaz.ba.

Neda Ukraden nedavno je proslavila 73. rođendan i ušla u novo životno razdoblje i slavljenica je za svoj rođendan na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala svoju zavidnu liniju u osmom desetljeću života.

- Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno!
Odoh slaviti! Živjeli - napisala je Ukraden uz fotografiju snimljenu u Boki Kotorskoj, a primila je brojne čestitke od pratitelja i svojih dugogodišnjih prijatelja.

- Draga Nedo,sretan ti rođendan od srca žele Samardžići i da ih proslaviš što više u zagrljaju svojih najmilijih - napisao joj je kolega Željko Samardžić, a najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić joj je poželjela: Sretan ti rođendan i mnogo godina još! Neda ima zavidnu liniju već godinama, a u tome uspijeva zdravom prehranom i redovitim vježbanjem.

- Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. - rekla je Neda na temu svog dobrog izgleda. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije