U čemu je tajna?

Elle ima 51 godinu i još izgleda savršeno

Elle
04.01.2016.
u 17:06

Dok je još vladala modnim pistama, cijeli svijet ju je znao pod nadimkom 'The Body' (Tijelo) zbog savršene linije i proporcija. Danas još izgleda jednako dobro

Elle Macpherson (51) još oduševljava svojim izgledom, a sada je odlučila otkriti i koja je njezina tajna. U intervjuu za časopis Red ispričala je kako tijelo održava fit.

- Pijte tri litre vode dnevno i spavajte sedam sati preko noći te trenirajte nešto barem 45 minuta na dan. Puno se smijte, radite što volite i slavite mudrost. Nemojte donositi novogodišnje odluke, nego novogodišnja rješenja. U život unesite male promjene koje će vam postati svakodnevnica i koje će vam pomoći da se osjećate bolje. I ne mijenjajte svoje naočale prečesto, svi izgledamo bolje kada smo malo mutni. Ja vjerujem da ljepota dolazi iznutra pa je jako bitno i da se zdravo hranite - rekla je Elle.

Ljepotica je aktivna i na Instagramu pa često objavljuje svoje fotografije na kojima je očito da i s 51 godinom još zaslužuje nadinak 'The Body' (Tijelo).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije