USKLAĐENI PAR

Ella Dvornik pozirala je sa suprugom Charlesom: 'Idemo šokirati selo modnim kombinacijama'

Instagram
09.07.2021.
u 19:18

Ella Dvornik na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju sa suprugom Charlesom Pearceom na kojoj su supružnici modno usklađeni.

Ella Dvornik na društvenim mrežama objavila je fotografiju sa suprugom Charlesom Pearceom na kojoj su supružnici modno usklađeni. Ella koja je poznata po zanimljivim odjevnim kombinacijama odlučila je spojiti nespojive boje- ružičastu i narančastu, dok je Charles odabrao japanke i košulju u narančastoj boji, a preko ramena je prebacila torbu s lancem brenda Bottega Veneta koja je apsolutni hit ove sezone.

Foto: Instagram

- Idemo šokirati selo modnim kombinacijama da imaju o čemu pričati, napisala je Ella pokraj fotografije na Facebooku. 

Osim modne kombinacije, pratiteljima je odmah zapelo za oko kako je se Elline noge nestala tetovaža s lijeve noge, a koja se proteže sve od kuka do koljena pa ju se baš i ne može lako sakriti posebice ako se nose kratke hlače pa je jedan pratitelj odmah pitao gdje je nestala tetovaža pa je misterij ubrzo bio riješen.

-Zrcalna je fotka pa je na drugoj nozi, odgovorila je Ella, a zaradili su i mnogobrojne komplimente. 'Super ste', 'Odlični', 'Couple goals', samo su neki od komentara pratitelja.

Podsjetimo, Ella se nedavno sa suprugom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren preselila u Istru gdje započinju novi život daleko od gradske buke i gužve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije