objavila fotke

Ella Dvornik pokazala kako su joj zubi izgledali prije nego što je stavila navlake i objasnila zašto je to napravila

02.04.2021.
u 10:27

Influenecerica Ella Dvornik na Instagramu je pokazala kako su joj zubi izgledali prije nego što je stavila navlake. Objavila je fotku iz tinejdžerskih dana na kojoj se vidi da je nosila piercinge na jeziku i oko usta, te tvrdi da je zbog njih morala potražiti pomoć stomatologa.

"Kad me netko pita zašto sam radila krunice. Eto djeco, pa vi nosite ringove po ustima, budete i vi navlake stavljali" napisala je influencerica.

Ella je svoj put do savršenog osmijeha dokumentirala i na YouTubeu 2017. godine, a obasnila je i detaljnije što joj se stvarno događalo sa zubima.

Ella je kazala kako je kada su joj zubi počeli rasti imala pigmentaciju na njima, a stomatologica kojoj je tada išla njezinoj je mami Danijeli rekla da su to karijesi, te joj je stavila plombu u skoro svaki zubi. Kazala je da je zbog još nekih komplikacija dobila gangrenu u doljnjoj čeljusti zbog koje su joj svi zubi počeli odumirati i siviti.

- Dugo sam se bila smijala na jedan poseban način, znala sam da su zubi bili loši, ali u biti nisam bila svjesna koliko su zubi stvarno bili grozni dok nisam otišla u jednu kliniku u Split i napravila nove - kazala je Dvornik.

Dvornik je isto tako nedavno na Instagramu pokazala rezultate tretmana coolsculpting, odnosno zamrzavanja sala, kojem se podvrgla prije tri mjeseca. - Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće, napisala je Ella pokraj videa na kojem pokazuje ravni trbuh.

Podsjetimo, Ella je snimila cijeli proces tretmana i taj video je objavila na svom YouTube kanalu. U videu je objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama s istim tretmanom imala odlične rezultate. Kazala je kako tretman je skup ali djeluje i daje dobre rezultate. Dodala je i kako se isplati i uništava 27 posto masnoće koja se zaledi. CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan, jer salo nije otporno na hladnoću.
 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije