NA INSTAGRAMU

Ella Dvornik objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj je drži djed Boris: 'Nekad ta beba i odraste'

24.11.2021.
u 17:41

Influencerica Ella Dvornik (30) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju iz djetinjstva na kojoj je drži djed Boris. "Voljela bih zamisliti kako je jednoj bebi kad ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljupce i zagrljaje. Kad ne zna ni za što što ju očekuje i što svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj. Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, već djedovi i bake, stričevi i tete…Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli. Ja iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba, kad me mama pita kako sam? Kad sam došla doma? Kad mi baka kaže “ne mogu vjerovati da imaš dvoje djece” - Mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba, čak i kad se neke stvari čine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi… To je ono što čini život zanimljivim… Te prve stvari…Jeste i vi nečija beba?", napisala je Ella u opisu objave. 

U komentarima su joj se javili mnogi pratitelji koji su pokazali koliko cijene svoje roditelje, djedove i bake. "Svi smo mi bebe, dok god su nam roditelji živi. Podsjetite ih svaki dan da ih volite,nikad ne znate kad je zadnji!", jedan je od komentara. Inače, Ella često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije iz djetinjstva. Jedna od fotografija koje je objavila je i ona na kojoj je u prvi plan došla pepeljara pored njezinog doručka. ''Znaš da su bile devedesete kada je pepeljara ležerno kraj doručka djeteta'', napisala je u opisu te dodala hashtag 'mini me'. Ella pozira s velikim osmjehom, kikicama te u prugastoj vesti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije