prekipjelo

Elizabeta zabranila Meghan da nabavi psa pa se ona odselila

Foto: Instagram
1/2
26.07.2019.
u 21:28

Meghan se već više od dvije godine pokušava svim silama uklopiti u kraljevsku obitelj, ali...

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) odlučila se sa suprugom Harryjem (34) odseliti iz palače. Razlog tome je što je Meghan dobila prvu veliku zabranu od kraljice. Dosad se činilo kako ju dobro prihvaća, ali ovoga puta prekipjelo je i Elizabeti II.(93).

Razlog zbog kojeg je Meghan napustila Kensingtonsku palaču i s Harryjem uselila u Frogmore Cottage je taj što joj je kraljica odbila uslišiti želju da si nabavi psa. Meghan je zabrana o dolasku novog kućnog ljubimca u palaču teško pala.

- Kraljica je Meghan rekla da može raditi što god poželi, sve dok je taj pas što dalje od palače - rekao je izvor blizak obitelji, prenosi 24sata.hr. 

Engleska kraljica oduvijek je bila okružena s nekoliko korgija, zbog kojih je nekoliko puta prekinula neki vrlo bitan razgovor, samo kako bi dozvala jednog od svojih ljubimaca.

- Njezini korgiji ne prihvaćaju dobro ostale životinje - rekao je izvor.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Meghan se već više od dvije godine pokušava svim silama uklopiti u kraljevsku obitelj i prezentirati se javnosti u što povoljnijem svjetlu. Međutim, zbog kršenja pravila te nepoštivanja protokola i stalne želje da reformira tradicije kraljevske obitelji, naišla je na ozbiljne kritike.

Mnogi su je optužili da je princa Harryja udaljila od njegova brata Williama (37), a šuškalo se i o ozbiljnoj svađi s Kate Middleton (37).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije