Ljetni gušti i uspomene

Ecija pozira u badiću, Seve se hvali sinovim umijećem plivanja

kolaž
Foto: Instagram kolaž
1/5
22.07.2015.
u 12:32

Vela Luka oaza je za odmor voditeljice Ecije Ivušić, Severina se odmara između nastupa, a društvo joj pravi sin Aleksandar

Voditeljica Ecija Ivušić zimus je marljivo radila trbušnjake i čučnjeve kako bi tijelo dovela u formu. Da je u tome zbilja uspjela, potvrđuju i fotografije s njezina Instagrama na kojima Ecija pozira u kupaćem kostimu.

Tradicionalni dio svog godišnjeg provodi u Veloj Luci, gdje se odmara u miru i tišini, a kada se zaželi zabave, s prijateljicama svrati do Hvara ili Zrća.

Vitkom sportskom figurom na Instagramu se pohvalila i naša tenisačica Donna Vekić. U pauzi teniskih turnira odmarala se na francuskoj rivijeri i guštala u plivanju i sunčanju.

Instagram je postao i omiljeni način Severinine komunikacije sa svojim obožavateljima. Pjevačica je tako raznježila Instagram-pratitelje starom fotografijom na kojoj je u društvu bake i djeda u njihovu selu Umljanovići u šibenskom zaleđu, a uz fotografiju je objavila i stihove Thompsonove pjesme "Geni kameni". Severina je objavila i video na kojem njezin troipolgodišnji sin Aleksandar hrabro i s osmijehom skače u bazen.

>>Severina u zelenoj uskoj haljini zasjenila sve na SFF-u

>>Severina ne odustaje! Energičnim nastupom ponovno oduševila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije