STANJE SE POGORŠALO

Dragan Nikolić ponovno hospitaliziran

Dragan Nikolić
28.01.2016.
u 15:20

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić ponovo je hospitaliziran zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a brižna supruga Milena Dravić i njihova vjenčana kuma Jelisaveta Seka Sablić svakodnevno brinu o njemu, javio je srpski Alo.

Fotoreporteri su snimili glumice ispred Urgentnog centra kada su došle kod legendarnog Prle i donijele mu neophodne stvari za boravak u bolnici.

Iako su se trudile Draganu dati snagu i vjeru u ozdravljenje, njegova životna suputnica i kuma Seka bile su su vidno potresene, javlja Alo, te su po izlasku iz bolnice još neko vrijeme sjedile na klupi.

- Dragan je ponovo smješten u bolnicu krajem prošlog tjedna, nakon što mu se zdravlje ponovo pogoršalo. Tim stručnjaka non-stop brine o njemu, Milena svaki dan dolazi - izjavio je izvor blizak glumcu.

Proslavljeni glumac hospitaliziran je zbog karcinoma debelog crijeva, te je nakon šestomjesečnog liječenja u Urgentnom centru Srbije pušten na kućnu njegu. Opet je bio primljen na VMA, te nastavio rehabilitaciju u Vrnjačkoj Banji. Činilo se da se situacija primirila, no nažalost, stanje se opet pogoršalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije