ZASLUŽENI ODMOR

Doris Pinčić skinula se u kupaći kostim i oduševila pratitelje: 'Tako mene on vidi'

Foto: instagram
1/2
06.08.2021.
u 19:37

Zgodna voditeljica i ovaj je puta pokazala da ima besprijekornu liniju koju duguje dobrim genima, kvalitetnoj prehrani i načinu života, ali i ubrzanom poslovnom tempu.

Voditeljica Doris Pinčić (32) često na svom Instagramu profilu objavljuje fotografije iz privatnog života, a za razliku od mnogih drugih celeba, nije sklona filterima i photoshopu. Tako je u najnovijoj objavi obožavateljima dala naslutiti da je na godišnjem odmoru jer je na fotografiji u kupaćem kostimu. Fotku je snimio njezin sinčić Donat, a Zadranka je bila toliko zadovoljna da ju je odmah objavila.

Foto: Instagram

-Tako mene moj sin vidi - napisala je u opisu fotografije koja je prikupila više od 8000 lajkova. 

Naime, zgodna voditeljica i ovaj je puta pokazala da ima besprijekornu liniju koju duguje dobrim genima, kvalitetnoj prehrani i načinu života, ali i ubrzanom poslovnom tempu.

Naime, iako pandemijska godina mnogima nije bila laka, ona se pohvalila solidnom količinom poslova koji su joj osigurali i financijsku stabilnost.

Inače, voditeljica redovito dobiva brojne komplimente na račun izgleda. To se promijenilo samo promijenilo ove zime kada su neku gledatelji "Dobro jutro Hrvatska" negodovali zbog njezinog stylinga. HRT je odmah reagirao na kritike.

Njihova dugogodišnja stilistica Nataša Svekler, koja je dosad radila na showovima kao što su “Voice”, “Zvijezde pjevaju” i “Ples sa zvijezdama”, preuzela je brigu o izgledu svih voditeljica emisije. 

Ključne riječi

Komentara 1

KB
k.brijeg
03:29 07.08.2021.

Velika vijest za Hrvate, uljepšati će im dan.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije