Voditeljica uzvratila

Doris Pinčić odgovorila "provokatoru"

26.09.2020.
u 08:12

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) ovog je tjedna ponovno u centru pažnje javnosti, ali ne zbog rastave s glazbenikom Borisom Rogoznicom (31). Tome su zaslužne brojne modrice po njezinu tijelu koje je 'zaradila' padom s motora dok je snimala televizijski prilog, kao i gledatelji koji se ne ustručavaju svašta joj pisati. Ovog tjedna emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' krenula je u ranijem terminu, a Pinčić je to naglasila na svom profilu Instagrama.

- Od sada smo s vama od 6.30 sati - napisala je, a odmah se javio gledatelj 'provokator'.

- Ljudi u tvornicama rade od 6 sati pa tko ih pita. Sad ćete vidjeti što je buđenje zorom! - napisao je Zagrepčanin. Doris mu je na to napisala: 'Di je točno pisalo da se netko žali?' S obzirom da nije očekivao da će mu se voditeljica obratiti, muškarac je napisao da ipak nije vidio da se ona žali na radno vrijeme.

- Onda vas molim da kod mene ne komentirate kao da sam ja to rekla jer se na svoj posao nisam nikada žalila. Samo smo obavijestili one koji nas prate da smo u nešto ranijem terminu - odgovorila je Doris.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije