TEŠKA OZLJEDA

Dolazila je na set sa slomljenim rebrom, a nije ni znala

Foto: Instagram screenshot
1/2
01.05.2019.
u 19:29

Holivudska glumica Halle Berry tijekom snimanja filma 'John Wick 3' doživjela je tešku ozljedu za koju je na početku mislila da se radi o običnom istegnuću. 

Međutim, nekoliko tjedana poslije osjetila je jake bolove nakon čega je završila u bolnici. Po prijemu u bolnicu, liječnici su obavili niz pregleda i utvrđeno je da Halle ima čak tri slomljena rebra! Ozljede su bile teške jer je uočeno da se jedno slomljeno rebro počelo naslanjati na njezina pluća. 

- Nisam htjela razočarati svoje kolege - rekla je glumica koja nije htjela prekinuti snimanje, iako se već nekoliko sati nakon ozljede osjećala jako loše. Glumica je i sljedećeg dana otišla na snimanje, a s obzirom da je mislila da se radi o običnom istegnuću, nastavila je sa snimanjem zahtjevnih scena, a bolovi su se širili kroz cijelo njezino tijelo. 

Tek kada je shvatila da više nije mogla normalno disati niti se sagnuti, odlučila se obratiti liječnicima. Veliku podršku dobila je od kolege Keanuea Reevesa koji u filmu ima glavnu ulogu, a nakon saznanja da je Halle pretrpjela teške povrede, istaknuo je kako je kolegica jako hrabra i profesionalna te da se ipak, radi vlastite sigurnosti, trebala ranije obratiti liječnicima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije