PRIVATNA DRAMA SLAVNOG TENISAČA

Đoković bio pred razvodom od Jelene, a ona je nakon afere odvojila bankovne račune?

Novak Đoković
Chicago/Press Association/PIXSELL
29.08.2016.
u 14:06

Obiteljski problemi bili su teret na plećima srpskog tenisača koji je nakon poraza rekao da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju

Talijanski mediji nagađaju da je prvi tenisač svijeta Novak Đoković, uoči nastupa na Wimbledonu, bio pred razvodom od supruge Jelene s kojom ima sina Stefana, a o ovoj se temi sve više govori u javnosti. 

Društvene mreže, ali i neke medije preplavile su navodi da je slavni tenisač prevario svoju suprugu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, zbog čega je Jelena odvojila njihove bankovne račune.

Problemi u privatnom životu prvog reketa svijeta i njegove supruge, o čijem je vjenčanju prije dvije godine brujio cijeli svijet, izašli su na površinu nakon neočekivanog Đokovićeva poraza u 3. kolu Wimbledona. Tada je otkrio da ima problema, ali da se ne radi o nikakvoj ozljedi koju bi okrivio za poraz. 

Obiteljski problemi bili su teret na plećima srpskog tenisača koji je nakon poraza rekao da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju, prenosi Vecernji.hr. 

Novak i Jelena vjenčali su se prije dvije godine na crnogorskom Svetom Stefanu, a u listopadu 2014. postali su roditelji sina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije