uspavala ga

Dok je Mateo Kovačić tonuo u san, Izabel je snimala selfije

Foto: čitatelj 24sata.hr
1/2
11.07.2017.
u 19:45

Novopečeni supružnici Mateo (23) i Izabel (23) Kovačić s jahtom su se usidrili na plažu Sakarun na Dugom otoku. Nakon cjelodnevnoga kupanja s brojnim društvom nogometaš Real Madrida je odlučio prileći u hladovinu.

- Mateo je odspavao oko tri sata na ručniku, dok se Izabel fotkala i sunčala sa sestrom i prijateljicama - kaže čitatelj 24sata.hr koji se našao u blizini.

Kovačić se ni na plaži nije odvajao od nogometne lopte. Posada jahte veselom je društvu nosila delicije na plažu, a zadržali su se nešto više od pet sati.

Prilikom odlaska su se srdačno pozdravili s vlasnikom maloga kafića. Par se nedavno na medenome mjesecu, na palubi jahte kojom plove Jadranom, zabavljao igrajući glavomet, pri čemu im lopta nije nijednom pala.

Izabel je tehniciranjem oduševila suprugove obožavatelje.

Sudbonosno 'da' Kovačići su rekli sredinom lipnja u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i zaljubili. Među uzvanicima bili su i Kovačićevi kolege nogometaši, a posebnu pažnju privlačio je suigrač iz Reala, Brazilac Marcelo (29).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije