Suzana Musa osvojila zlato u Budvi

"Dobar frizer uvijek ima posla", kaže zlatna Kiseljačanka

frizeraj
Foto: Vecernji.ba
1/2
02.10.2014.
u 12:48

Natjecanje frizera u Budvi ove godine je okupilo čak 400 sudionika, a Suzana Musa osvojila je prvu nagradu u kategoriji “full fashion”

- Kad svoj posao radite s ljubavlju, uspjeh neće izostati, kaže za Večernji list 26-godišnja Suzana. Nije važno što ćete raditi u životu, odnosno koji posao ćete izabrati, važno je voljeti svoj poziv, a onda je i uspjeh zajamčen. Životna je to filozofija 26-godišnje Suzane Musa koja se ovih dana u rodni Kiseljak vratila s osvojenim prvim mjestom na međunarodnom natjecanju frizera u Budvi.

Full fashion

Radi se o prestižnom natjecanju koje organizira Savez frizera, kozmetičara i frizerskih klubova Crne Gore, s tradicijom održavanja dugom dva desetljeća. Natjecanje je ove godine okupilo oko 400 frizera iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Albanije i Mađarske. Natjecali su se u četrnaest kategorija, a Suzana Musa osvojila je prvu nagradu u kategoriji “full fashion”. Pošlo joj je za rukom svojim umijećem zadiviti žiri u samo tri minute. Pored Suzane, od bh. natjecatelja srebrom se okitila još i Adisa Ahmetović.

Suzanin uspjeh još više dobiva na značaju jer joj je natjecanje u Budvi bilo prvo na kojem je sudjelovala.

Zasluge za svoj uspjeh Suzana pripisuje i mami Snježani, frizerki s tridesetogodišnjim iskustvom, vlasnici jednog od najstarijih frizerskih salona u Kiseljaku.

- Ja sam u salonu zapravo odrasla, a ovaj posao radim već osam godina. Lijep je to posao, pun izazova za nas koji ga volimo - kaže Suzana, koja svojim vršnjacima poručuje kako je u životu važno izabrati poziv koji volite, raditi ga s ljubavlju, a potpuno je ne važno koji će poziv biti i je li on trenutačno popularan u društvu. “Dobar frizer uvijek ima posla”, poručuju za Vecernji.ba Snježana Musa i njezina kćer Suzana.

Odskočna daska

Nagrada koju je dobila u Budvi za Suzanu je kaže dobra “odskočna daska”, ali napominje kako je nikad ne bi osvojila da nije bilo Udruge frizera Bosne i Hercegovine, Harisa Hodžića, predsjednika Udruge, na čiji se nagovor prijavila, Mahira Sinanovića koji joj je bio velika potpora te drugih članova Udruge čija je članica.

- Svi se od srca raduju mojem uspjehu kao i ja sama i to me izuzetno raduje - zadovoljno će Suzana.

Njezina svakodnevna radost su zadovoljni klijenti koji joj se iznova vraćaju. Među njima je i veliki broj mališana poput šestogodišnjeg Ivana kojeg je Suzana prvi put ošišala kada su mu bile tri godine.

Od tada Ivan odbija da ga ošiša bilo tko drugi.

Djeca su iskrena i znaju prepoznati kvalitetu, a natjecanje u Budvi verificiralo je ljubav prema poslu i uloženi trud te rad ove mlade Kiseljačanke koja je postigla međunarodni uspjeh.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije