GLUMAC ODUŠEVLJEN

DiCaprio upoznao Gretu Thunberg: 'Ona je predvodnica našeg vremena'

Instagram
02.11.2019.
u 20:15

I sam veliki borac za očuvanje okoliša, glumac je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju pokraj koje stoji: - Rijetki su trenuci u ljudskoj povijesti kada se tako snažno čuje nečiji glas. Greta je postala predvodnica našeg vremena.

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio u Kaliforniji je upoznao mladu aktivisticu za borbu protiv klimatskih promjena, Gretu Thunberg te ju je nazvao predvodnicom našeg vremena i kazao da mu je čast što ju je upoznao. I sam veliki borac za očuvanje okoliša, glumac je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju pokraj koje stoji: 

- Rijetki su trenuci u ljudskoj povijesti kada se tako snažno čuje nečiji glas. Greta je postala predvodnica našeg vremena.

Napisao je i da će nam povijest suditi o tomu što smo napravili i poduzeli da bismo budućim generacijama omogućili život na planetu koji uzimamo zdravo za gotovo. Istaknuo je i da se nada kako je Thunberg svjetskim čelnicima uspjela ukazati na to da je vrijeme neaktivnosti, kada su posrijedi klimatske promjene, prošlo. 

- Zbog Grete i ostalih mladih aktivista sam optimističan kada je naša budućnost posrijedi - dodao je DiCaprio. 

Istaknuo je mu je čast što je upoznao mladu aktivisticu te napisao kako su se složili da će podupirati jedno drugo u nastojanjima da zajamče ljepšu budućnost na planetu Zemlji. Ta je objava prikupila gotovo četiri milijuna lajkova u manje od 24 sata.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije