prvo zajednčko dijete

Deveto dijete: Mel Gibson (60) i 34 godine mlađa čekaju bebu

Mel Gibson
REGIS DUVIGNAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.09.2016.
u 21:59

Holivudski glumac zaljubio se u Rosalind nakon što ju je zaposlio u svojoj producentskoj tvrtki. Melu Gibsonu i njegovoj odabranici razlika u godinama nimalo ne smeta

Rosalind Ross (26) i Mel Gibson (60) u vezi su dvije godine. Ovo će im biti prvo dijete. Par o vjenčanju još ne razmišlja jer su, slažu se oboje, sretni i bez papira.

Holivudski glumac zaljubio se u 34 godine mlađu Rosalind, koja trenira posebnu tehniku jahanja i gimnasticiranja, koja se često koristi u cirkusima, nakon što ju je zaposlio u svojoj producentskoj tvrtki. Gibsona je Rosalind toliko očarala da ju je odmah odveo na romantično putovanje u Kostariku, gdje glumac ima luksuznu vilu.

Još se ne zna u kojem mjesecu trudnoće je Ross. Mel s prvom suprugom, zubnom tehničarkom Robyn Denise Moore, s kojom je u braku bio od 1980. do 2006., ima sedmero djece u rasponu od 36 do 17 godina. Glumac već ima ima i troje unučadi, a prije sedam godina dobio je kćer Luciju s ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom (46).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije