razveselila obožavatelje

Deset godina nakon posljednjeg, Jennifer Lopez objavljuje novi album i film

Jennifer Lopez
Reuters
01.12.2023.
u 07:57

Nakon gotovo deset godina od posljednjeg, pop zvijezda Jennifer Lopez najavila je objavu novog albuma pod imenom "This Is Me…Now", (Ja.. danas), a istoga dana kada bi trebala objaviti album, 16. veljače 2024., prikazat će se i njezin popratni glazbeni film, objavila je zvijezda na svom Instagramu.

Redatelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film će biti "ekstravangantna vizualna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama".

Lopez je album spomenula još u studenome 2022. godine kada je objavila popis naslova pjesama među kojima je i "Dear Ben Pt. II”, a vjerojatno je riječ o njezinu suprugu, glumcu Ben Afflecku s kojim je obnovila vezu nakon godina razdvojenosti te su se ponovno vjenčali u srpnju.

Novi album predstavljen je "kao najiskreniji i najosobniji", zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s glazbom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe. J.Lo je prodala više od 80 milijuna nosača zvuka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije