NOVA SERIJA

Deset godina nakon 'Hitne službe' Višnjić se vraća u liječničku odoru

Promo
09.06.2019.
u 20:08

U komediji tv kuće Hulu od 10 nastavaka Višnjić bi trebao glumiti lika koji se zove Colin Brooks. Novom ulogom pohvalio se i sam Višnjić ma svom Instagram profilu.

Punih 10 godina nakon prestanka emitiranja serije "Hitna služba", u kojoj je glumio u čak 185 epizoda, šibenski glumac Goran Višnjić ponovno će obući liječničku odoru.  

Višnjić se pridružio postavi serije "Dollface" koja se upravo snima u Hollywoodu, a čija bi premijera trebala biti krajem ove godine. U komediji tv kuće Hulu od 10 nastavaka Višnjić bi trebao glumiti lika koji se zove Colin Brooks. Novom ulogom pohvalio se i sam Višnjić ma svom Instagram profilu.  

Foto: Instagram

- Hvala ti, Jordan Weiss, što si osmislio lik Dr. CB - napisao je Višnjić. Inače, serija "Dollface"  projekt je scenaristice Jordan weiss i glumice i producentice Kat Dennings, koja u njoj i glumi glavnu ulogu Jules, djevojke koju napusti dugogodišnji dečko, nakon čega se ona mora suočiti sa životom i vratiti u ženski svijet.   

Višnjić tako nastavlja s uspješnim gostovanjima u poznatim TV serijama. Podsjetimo, nakon uloge u "Hitnoj službi" gledali smo ga u glavnoj ulozi u seriji "Extant" s Halle Berry, a zapažene uloge imao je i u serijama "Crossing Lines", "Santa Clarita Diet", "This Is Us" i "Timeless". Ove godine ćemo ga  osim u filmu is eriji Antuna Vrdoljaka "General" gledati i u filmu "Fatima", čija je premijera u prosincu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije