Izgubio više od 20 kg

Denis Latin se 'istopio', ovo je velika promjena

denis latin
17.04.2021.
u 10:38

I dan danas mnogima je prva asocijacija na urednika i voditelja njegova nekada popularna emisija koja se emitirala na HRT-u, 'Latinica'. Ipak, danas tema nije njegov poslovni uspjeh, već privatni, čime se pohvalio i na svom Facebook profilu.

U posljednjih godinu dana 55-godišnji Vodičanin izgubio je više od dvadeset kilograma, a o tome se pohvalio i na svom Facebook profilu. 55-godišnji novinar, urednik i voditelj nekada popularne HRT-ove 'Latinice', Denis Latin, stavio je svoju fotografiju na kojoj se vidi velika promjena.

'Danas sam završio jednogodišnji program promjene prehrane za vrijeme kojeg sam izgubio dvadesetak kilograma. Program je bio lagan, zabavan i motivirajući. Zahvaljujem Bojanu Stojniću, vrhunskom nutricionistu pred doktoratom i iskreno ga preporučam svima koji se odluče na sličan podvig', napisao je ispod fotografije na kojoj, baš kako epidemiološke mjere nalažu, ima i zaštitnu masku za lice.

Inače, ovo za Denisa Latina nije bio niti najmanje lagan zadatak budući da je dobro poznata njegova borba sa Chronovom bolesti, kroničnom bolesti crijeva, koja mu je dijagnosticirana još 1986. godine.

'Ova bolest nosi sa sobom bezbroj hospitalizacija, teških pretraga, ponekad i operativnih zahvata, ali i bezbroj ograničenja u svakodnevnom životu. Puno stvari ne možete, jednostavno ostajete zakinuti za ono što drugi mogu. Neki ne mogu uopće raditi i ovise o tuđoj financijskoj i svakoj drugoj pomoći. Nikad se nisam žalio zbog toga. Samo sam se trudio disciplinirano provoditi mjere koje su mi propisali liječnici i na poslu uvijek davati sve od sebe', napisao je u listopadu 2020. na svom Facebooku Denis Latin koji se godinama borio i s viškom kilograma, a koji su se sada - istopili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije