preriskantno

Dekolte do pupka: Svi se čude kako Vlatki nije ništa 'ispalo'

Vlatka Pokos
Goran Kovacic/pixsell
10.07.2016.
u 21:30

Iako su pred publikom šetali ljepotice i frajeri, glavna zvijezda je ipak bila Vlatka Pokos, koja je 'hipnotizirala' svojim dekolteom do pupka

Sinoć je u Poreču okrunjena Miss turizma Lara Vukušić, koja će Hrvatsku predstavljati koncem godine u Hong Kongu. Mister turizma, koji će boje Hrvatske braniti sljedeće godine u Panami, je Jakov Vranković . Oboje dolaze iz Splita.

Voditelji večeri bili su Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i vlasnik licence za Hrvatsku, a publiku su oduševili nastupi grupe Karma, porečkog The Voicea Gordana Gregurovića, Ane Rucner, Jacquesa Houdeka te Alke Vuice koja je najavila i svoj novi album naziva Croatian Summer. Iako su pred publikom šetali ljepotice i frajeri, glavna zvijezda je ipak bila Vlatka Pokos, koja je 'hipnotizirala' svojim dekolteom do pupka. Voditeljica je u haljini izgledala prekrasno, ali svi su se svejedno pitali kako joj se haljina cijelu večer uspjela održati točno tamo gdje treba, piše Vecernji.ba.

- Presretan sam odabirom pobjednika. Nadam se odličnom rezultatu na svjetskim izborima u Honk Kongu i Panami - rekao je Boris Kosmač nakon proglašenja pobjednika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije