Smrtonosni showovi:

Dečko ju objesio, umrli tijekom izazova

REALITY
11.03.2015.
u 12:09

Otkako su se počele prikazivati različite reality emisije, muškarci i žene diljem svijeta odlučuju isprobati svoje mogućnosti pa se prijavljuju na takve projekte

Put do slave često se više ne bira, pa oni znatiželjni, hrabri i željni brzog načina zarade, često odluče svoju priliku iskušati u raznim reality showovima kojih je zadnjih 15 godina sve više. No  sve je više i smrtnih slučajeva.Jučerašnja tragedija podsjetila nas je na takve slučajeve.  U nesreći u ponedjeljak preminulo je deset ljudi, od toga troje profesionalnih sportaša. Osam putnika i dva pilota išli su na snimanje reality showa 'Dropped'. Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva helikoptera, koja su ih vozila u zabačeni dio Argentine. Riječ je o realityju u kojem izbace dvije ekipe slavnih ljudi na neka  od najnepristupačnijih mjesta na svijetu te oni moraju naći način da prežive i vrate se u civilizaciju. Zbog tragedije je odgođeno snimanje showa koje je započelo početkom veljače 2015. godine.Sudar helikoptera druga je tragedija u dvije godine povezana sa snimanjem reality showa koje emitira francuski kanal TF1. U ožujku 2014. godine 25-godišnji Gerald Babin preminuo je u Kambodži. Tragedija je obilježila prvi dan rada na realityju 'Koh Lanta', inačici američkog 'Survivora'. S televizijske mreže TF1 odmah su zaustavili snimanje i ostale sudionike poslali kućama. Prije nego što je postao natjecatelj showa, Gerald je prošao i liječničke testove koji nisu ukazivali na neki zdravstveni problem. Tijekom snimanja je dobio napadaj i srčani udar. Liječnici su uspjeli stabilizirati njegovo stanje prije dolaska u bolnicu, ali kratko prije nego što su stigli, Gerald je preminuo. Snimanje showa je prekinuto, no deset dana nakon Geraldove smrti, francuski liječnik Thierry Costa, koji ga je pokušao spasiti, počinio je samoubojstvo. Nije mogao podnijeti što se njegov rad diskreditirao i što ga se optuživalo za neadekvatno pruženu pomoć. Liječnik je u popularnom showu proveo čak četiri sezone. 

Nigerija: Natjecatelj se utopio u jezeru tijekom snimanja showa 'Gulder Ultimate Search'

Riječ je o realityju u kojem natjecatelji testiraju svoju izdržljivost u lovu na blago koje osobi koja izdrži sve izazove donosi slavu i bogatstvo. Prije osam godina tijekom snimanja prve epizode showa preminuo je 25-godišnji Ogadje Anthony. Navodno se s ekipom jezerom vozio u čamcu kad je u vodu pao predmet koji mu je pripadao. Pokušao ga je dohvatiti, ali je pao i utopio se.

Tajland: Utopio se tijekom izazova

Saad Khan bio je natjecatelj showa 'Clear Sex'. Ovaj 31-godišnjak preminuo je 2009. godine nakon što mu je zadan izazov u vodi. Natjecateljima je na prsa stavljen težak predmet s kojim su morali trčati kroz određena područja, a jedna od prepreka bilo je jezerce duboko 2,4, metra. Saad je istegnuo mišić dok je prolazio. Zvao je u pomoć, ali nisu ga uspjeli spasiti. Utopio se. Bio je otac četvero djece.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije