LUKSUZNE NAGRADE

Darovi vrijedni čak 232 tisuće dolara! Evo što će sve dobiti uzvanici 88. dodjele Oscara

nagrade
09.02.2016.
u 12:33

Među brojnim skupocjenim darovima naći će se i tretman vampirskog podizanja grudi za ženske uzvanice koji je trenutno pravi hit u Hollywoodu, ali i 10-dnevno putovanje u Izrael vrijedno čak 55.000 dolara

Dodjela najprestižnije filmske nagrade sve je bliže. Svakim danom otkrivaju se novi detalji ovogodišnje dodjele koja će se održati 28. veljače u Dolby Theatreu u Hollywoodu..

Svake godine nominirani za najprestižniju filmsku nagradu s dodjele Oscara odlaze punih ruku. Onima kojima se sreća ne osmjehne u obliku zlatnog kipića nemaju razloga za tugu jer ih čeka i više nego utješnanagrada. Naime, s ovogodišnje dodjele uzvanici će otići s luksuznim darovima vrijednim rekordnih 232.000 dolara, što u protuvrijednosti iznosi više od milijun i petsto tisuća kuna!

Među brojnim skupocjenim darovima naći će se i tretman vampirskog podizanja grudi za ženske uzvanice koji je trenutno pravi hit u Hollywoodu, ali i 10-dnevno putovanje u Izrael vrijedno čak 55.000 dolara. Oni koji neće u Izrael, putovati će uJapan ili na Ibizu, a nakon što se vrate s luksuznog odmora kod kuće će ih dočekati luksuzan Audi koji će imati na korištenje godinu dana. No ni to nije sve. Torba s poklonima uključuje i brojne tretmane, doživotnu zalihu luksuznih krema iz Lizora, seks-igračke, privatne treninge s Jayem Cardiellom i brojna druga iznenađenja.

– Darovi će biti kombinacija nevjerojatnih, zabavnih i funkcionalnih predmeta koji ćeoduševiti i razmaziti one koji mogu imati baš sve što se može kupiti novcem, no unatoč tome i dalje znaju uživati u jednostavnim darovima – priopćila je Akademija. 

Prošle godine svi nominirani dobili su nagrade u vrijednosti od 125 tisuća dolara, a vrijednost nagrada iz godine u godinu sve više raste. Luksuzne darove i ove godine osigurava marketinška agencija Distincive Assets. Iako je Akademija još 2006. godine pokušala ukinuti skupocjeno darivanje, u tome nije uspjela, a vrijednost darova iz godine u godinu sve je veća. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije