ELLA SE RAZVODI

Danijelu Dvornik pratitelj pitao gdje joj je zet, ona oduševila urnebesnim odgovorom

Danijela Dvornik
Instagram
12.08.2023.
u 18:30

Danijela je isto tako pokazala kako se druži s unukama, a ispod fotografije na kojoj joj Lumi sjedi u krilo našao se i jedan komentar o Charlesu.

Nakon objave vijesti o razvodu, influencerica Ella Dvornik (32) krenula je na Brač s djecom kako bi malo provela vrijeme s majkom Danijelom Dvornik (56) u obiteljskoj kući u Sutivanu. U srijedu je objavila Instagram Story na kojemu je pokazala lijepi Sutivan, a kasnije je pokazala kako s mamom radi focacciu. Sada je Ella objavila fotku na kojoj se vidi kako Balie i Lumi uče raditi njoke. 

"Jednostavno nisam stigla prije - al‘ da. Jako divan trenutak. Moja mama uči Balie i Lumi raditi njoke. Inače moje najdraže jelo je pašticada, a njoki su neizostavan dio toga (bar za mene). Al‘ iako je ovo bio toć, a ne pašticada, svejedno je bilo super zabavno iskustvo. Zahvalna na ovim trenutcima koji kratko traju, ali ostaju”, napisala je Ella, a kasnije dodala i da je Balie prvi put sama išla u dućan.

 

Danijela je isto tako pokazala kako se druži s unukama, a ispod fotografije na kojoj joj Lumi sjedi u krilo našao se i jedan komentar o Charlesu. 

"A gdje je zet?”, pitao je pratitelj. Danijela mu je odmah odgovorila: "Poslat ću ti kontakt pa mu se javi.”

 

 

Podsjetimo, majka i kći nedavno su objavile video u kojemu su pokazale kako zajedno spremaju jelo.
Naime, Danijela je radila tanku pogaču ili focacciu, a Ella joj je pomagala. 

– Ajmo mama, prije nego što nam se djeca probude – rekla je Ella te otkrila da su na Brač s njom došle i Balie i Lumi.
U zdjelu su stavile sve sastojke pa je Ella zamijesila focacciu.

Podsjetimo, Ella je za Story progovorila o razvodu. 

– Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je Ella.

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi ljeto, a zbog toga krenula su šuškanja koja je ona izbjegavala do sada. eka ljudi vide da nešto radiš, da učiš – poručila je Danijela svojoj kćeri.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije