NIJE JOJ JASNO

Danijeli Dvornik Instagram obrisao fotku unučice: Pitam se što se dogodilo sa svijetom i ljudima

26.08.2020.
u 18:13

Danijela Dvornik požalila se pratiteljima na Instagramu kako joj je ova društvena mreža uklonila fotografiju unučice Balie Dee, koja se kupa u plićaku, budući da fotografija nije prikladna njihovim standardima.

- Eto, makli su mi Balie I post jer fotografija djeteta u moru neprikladna. Ponekad se pitam što se dogodilo sa svijetom i ljudima, općenito? Sve je postalo nenormalno i konstantno moramo brinuti o ljudima koji su valjda toliko 'uvrnuti' da su neke uobičajene stvari postale nenormalne - napisala je Danijela.

Pratitelji su u komentarima bili podijeljeni. Dok su jedni pisali kako im nije jasno što je neprimjereno na fotografiji djeteta u moru, drugi su Danijeli objasnili kako je to opravdano, jer pedofili na društvenim mrežama traže upravo takve fotografije.

- Potpuno je opravdano da su vam maknuli takvu fotogragiju. Morate razmišljati da ne misle mnogi kao vi. U interesu djeteta a i vas kao bake i roditelja je da ubuduće takve slike ne stavljate na društvene mreže. Inaće, prezentacija male djece po društvenim mrežama nije preporučljiva ali očito je zarada važnija od sigurnosti tj. zaštite djece. Ovo vam je upozorenje jer ne događaju se otmice, pedofilija .. samo nekom drugom - napisala joj je jedna pratiteljica.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?