ne skriva sreću

Danijela Dvornik uživa u ulozi bake: ‘Sad možemo svašta raditi zajedno’

27.11.2017.
u 08:38

Danijela Dvornik još se jednom pohvalila na svojem Instagram profilu fotografijom preslatke unučice Balie Dee. 

Na fotografiji, Danijela u marami za nošenje bebe drži unučicu s velikim osmijehom na licu. 

‘Sad možemo svašta raditi zajedno… i Balie nema ništa protiv’, napisala je Danijela uz fotografiju za koju je dobila lavinu oduševljenih komentara, piše Story.hr. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Danijela je s nestrpljenjom iščekivala dolazak svoje prve unučice, a sada ne skriva uzbuđenje i veselje zbog svoje nove životne uloge.

Nekoliko dana prije nego što je Ella rodila, Danijela se prisjetila i svoje najveće ljubavi, Dina, koji joj upravo u tim danima veselja neizmjerno nedostajao. 

‘Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan ‘dida’, napisala je tada. 

Koliko su svi sretni zbog dolaska malene Balie Dee često se može vidjeti po preslatkim fotografijama koje Ella, ali i Danijela često objavljuju na društvenim mrežama, a Ella se nije sramila ni objavljivati fotografije svojeg trbuha nakon porođaja. 

Time je svaki put razveselila mnoge žene kojima je pravo osvježenje vidjeti ženu koja ponosno pokazuje svoje ‘nesavršenosti’. 

‘Sve onako kako treba biti. Realno i iskreno kao što smo sve mame izgledale nakon poroda’, napisala je jedna od Ellinih pratiteljica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije