Progovorila o predrasudama

Danijela Dvornik: 'Slušala sam da mi je kći 'narkomanka kao i ćaća''

13.08.2020.
u 14:01

Domaća blogerica, 53-godišnja Danijela Dvornik ljeto provodi na Sutivanu na Braču, odakle, kad god ima slobodan trenutak, podijeli s pratiteljima na društvenim mrežama novosti iz svog života, ali i osjećaje koje proživljava. Ovog puta podijelila je fotografiju njezine 29-godišnje kćeri Elle i prisjetila se kako se nakon smrti supruga Dine Dvornika borila s raznim prerasudama ljudi, među kojima i onim kako će Ella jednog dana imati problem s ovisnošću o drogama, piše Story.

 

'Gledam ovu fotku I sjetim se 2008 godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka i ćaća', zaustavljale su me žene po ulici s riječima 'čuvajte kćer', a ja bi se začuđeno i ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvjetlila iako mi, do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe. Sjetila bi se Dinovih riječi 'Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok', dok je bio živ ovlaš bi prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi, svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od 'normalnih', napisala je Danijela, a zatim je opisala kako se borila s tim predrasudama.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

'Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zaje**vali smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino I ćaćino zlato, nasjajnije', zaključila je Danijela i dodala: 'Podrška mamama koje imaju 'ne normalnu djecu'.

'Svatko mora proći tu svoju fazu i biti svoj. Nekad nije lako, ali na svemu se uči i svi smo mi priča za sebe i kreiramo svoj život i osobnost. Imam troje i nijedno nije isto i hvala Bogu, nek su živi i zdravi i nađu svoj put, koji možda nije onaj koji bi im ja željela, ali to nisam ja.. to su neki drugi ljudi', poručila joj je u komentarima pratiteljica u znak podrške, piše Story.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
15:06 13.08.2020.

Naravno sve je bila neistina !

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije