NE VIĐAMO JU ČESTO

Danijela Dvornik pozirala s majkom, pratitelji oduševljeni: 'Kraljica majka izgleda odlično, pravi je komad'

Instagram
27.12.2021.
u 19:25

- Nije neko vrijeme, ali bar ne pada kiša pa smo kraljica majka i ja odlučile, nakon tri dana zatočeništva u kući, provesti jutro na Rivi, na kavici. Mislim, da su danas i cigle padale, mi bi izašle jer kakvi su to božićni praznici, a da ne izađemo u đir? - napisala je u opisu fotografija.

Danijela Dvornik (54) na svojem je Instagram profilu otkrila kako provodi blagdansko vrijeme. Danas je odlučila s majkom Žarkom Kuljiš otići do rive, a njihovo druženje zabilježila je trima fotografijama.

Na jednoj fotografiji Danijela i Žarka šetaju ruku pod ruku, na jednoj je Danijelin selfie, a posljednjoj fotografiji je Danijelina majka tijekom kave. I majka i kćer su za ovu prigodu odlučile za elegantna izdanja.

„Nije neko vrijeme, ali bar ne pada kiša pa smo kraljica majka i ja odlučile, nakon tri dana zatočeništva u kući, provesti jutro na Rivi, na kavici. Mislim, da su danas i cigle padale, mi bi izašle jer kakvi su to božićni praznici, a da ne izađemo u đir?“, napisala je u opisu fotografija te dodala hashtagove 'splitska riva', 'splitksi đir' i 'đir po gradu'. 

U komentarima su im pratitelji ostavili mnoštvo komplimenata, posebno se osvrćući na Kuljiš koju Danijela ne pokazuje često.

„Divne ono baš, baš“, napisala je jedna osoba. „Mama je tako lijepa i otmjena“, dodala je druga te ostavila emotikon srca. „Kraljica Majka je poput Sofije Loren… Predivna i još više od toga. Uživajte“, usporedili su pratitelji izgled Žarke sa slavnom glumicom.

„Prelijepa žena“, poručili su. „Oprosti, osvrnut ću se samo na mamu. Izgleda baš kako treba, savršeno“, "Baka je komad", isticali su Danijelini pratitelji.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Dvornik je na Badnjak otkrila da pakira stvari i kreće za Split gdje će proslaviti Božić

„Danas imamo okupljanje na Badnju večer. Mama je sve već pripremila. Torba je spremna. Dinova pjesma me ispraća s radija, ovih dana često. Neka, to je lipo…“, napisala je tada u opisu fotografija te svima poželjela ugodne blagdane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije