ČUDNO JOJ JE

Danijela Dvornik otkrila veliki 'noćni' problem: 'Nemam pojma što mi je'

Instagram
08.07.2021.
u 19:28

- Nemam pojma što mi je, ali svako jutro spavam do deset sati. Pri tom navečer legnem u 23 i 30. Zazvoni mi sat ujutro u sedam sati, ali ga samo ugasim i nastavim. Je li to do vremena ili mi tijelo treba odmor, ne znam. Ne bunim se, samo mi je čudno, napisala je Dvornik.

Blogerica i influencerica Danijela Dvornik (54) otkrila je na Instagramu kako u posljednje vrijeme ima problema sa spavanjem. Dok nekima smetaju ove vrućine, blogerica s tim nema problema. Kako je kazala, spava dulje nego dosad.  - Nemam pojma što mi je, ali svako jutro spavam do deset sati. Pri tom navečer legnem u 23 i 30. Zazvoni mi sat ujutro u sedam sati, ali ga samo ugasim i nastavim. Je li to do vremena ili mi tijelo treba odmor, ne znam. Ne bunim se, samo mi je čudno, napisala je Dvornik.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Danijela se nakon potresa u Petrinji prošle godine preselila na Brač gdje se i zaposlila u jednom wine&cheese baru. Nedavno je podigla veliku prašinu videom u kojim je progovorila o iskustvu s Hitnom pomoći na Braču gdje je otišla zbog mlađe unučice.

Naime, Danijela je zatražila pomoć liječnika nakon što njezina mlađa unuka Lumi nije mogla zaspati zbog prehlade i začepljenog nosa. Nakon što je isprobala sve opcije kako bi joj olakšala disanje, Danijela nije imala druge opcije nego otići na Hitnu.  - Kad smo došli na hitnu, doktor ju je primio i pregledao uho, grlo, nos...

Međutim, to je sve bilo što je mogao učiniti. I to je ono što me najviše frapiralo. Ne mislim da je doktor nešto loše napravio, dapače, nego uvjeti u hitnoj su takvi da vam zapravo ne mogu pomoći, barem ne ovdje na Braču, pojasnila je i dodala nakon što su uspostavili dijagnozu da je djevojčica puštena kući. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije