kao sestre blizanke

Crnogorska Kim Kardashian: Škola me nikad nije zanimala, a katkada nisam imala novca ni za hranu

asdasd
Foto: Instagram
28.03.2017.
u 21:00

Kim Kardashian svojim je realityjem stekla svjetsku slavu i sve više žena želi biti nalik na nju. Mnoge su kopirajući Kim stekle vojsku obožavatelja na društvenim mrežama. Već smo pisali o našoj Kim Kardashian Jeleni Perić koja ne voli da je se uspoređuje s američkom reality zvijezdom kojoj jako sliči, a sada se i mediji u Crnoj Gori hvale svojom Kim Kardashian.

Ona se zove Amra Olević, vizažistica je, modna stilistica i imaju svoju liniju make-upa. Ova 29-godišnjakinja trenutačno živi u Los Angelesu, a tijekom odrastanja živjela je u Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj. Škola je nije nikada zanimala, kaže Amra, a prenosi Blic. U učionicama je uglavnom spavala. S roditeljima nije se slagala dok je bila mlađa i zato se s 23 godine odselila.

– To mi je bila najbolja životna odluka. Bilo je teških trenutaka i situacija u kojima nisam imala novca za hranu. Živjela sam s dečkom i borili smo se kako bismo preživjeli. Sada, kad se sjetim tih situacija, pitam se kako smo uspjeli – ispričala je Amra. 

Kao vizažistica surađivala je i s Kim Kardashian i njezinom sestrom Kylie Jenner, a zahvaljujući druženjima s poznatim osobama, ali i velikoj fizičkoj sličnosti s Kim, Amra na Instagramu ima vojsku od pet milijuna obožavatelja.   

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?