izvukao se

Cosbyja neće krivično goniti zbog seksualnog zlostavljanja

goniti
07.01.2016.
u 07:12

Sud u Los Angelesu odlučio je da komičara Billa Cosbyja (78) neće krivično goniti u slučaju dvije optužbe za zlostavljanje - jedne iz 2008. i jedne iz 1965. godine

Okružni tužitelj iz Los Angelsa odbio je dvije tužbe - onu iz 1965. zbog zastare, dok je tužba iz 2008. godine odbačena zbog zastare i utjecaja na dokaze.

Naime, Chloe Gloins tvrdila je da se probudila u spavaćoj sobi u Playboy vili mokrih grudi te da je Cosby stajao na kraju kreveta te joj cuclao nožni prst i masturbirao. Kako javlja TMZ. argument 'cuclanja prstiju' ne spada u kategoriju koja bi mogla produljiti zastaru.

Isto tako, u navedenom slučaju postojao je još jedan problem. Naime, Gloins je tvrdila da se incident dogodio na ljetnoj zabavi u Playboy vili, za što je Cosby imao alibi jer je u to vrijeme bio van grada ,a nije bio ni na popisu gostiju za navedenu zabavu.

Što se tiče slučaja iz 1965., prema riječima tužitelja žrtva je promijenila iskaz - prvo je tvrdila da se sve dogodilo kada je imala 18 godina, da bi kasnije rekla da je tada ipak bila 17-godišnjakinja. 

Podsjetimo, prije tjedan dana komičar je optužen za seksualno napostovanja Andree Constand koja ga je tužila za silovanje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije