LEGENDARNI BOND

Conneryjeva udovica otkrila kako je proveo zadnje dane: 'To nije bio život za njega'

David Cheskin/Press Association/PIXSELL
01.11.2020.
u 13:32

- To nije bio život za njega. Posljednjih dana se nije mogao ni izraziti kako treba jer je bolovao od demencije koja je uzela svoj danak. Preminuo je mirno, u snu, i najvažnije od svega je činjenica da je to i želio. On je bio predivan čovjek i imali smo sjajan zajednički život. kazala je Micheline

Micheline Roquebrune, druga supruga legendarnog Seana Conneryja, koji je preminuo jučer na Bahamima u 91. godini života, emotivnom se porukom oprostila od supruga, i otkrila kako je proveo posljednje dane svog života.

- To nije bio život za njega. Posljednjih dana se nije mogao ni izraziti kako treba jer je bolovao od demencije koja je uzela svoj danak. Preminuo je mirno, u snu, i najvažnije od svega je činjenica da je to i želio. On je bio predivan čovjek i imali smo sjajan zajednički život. On je bio muškarac na kojeg se drugi mogu ugledati. Bit će mi teško bez njega, znam to. Ali svjesna sam toga da nismo mogli trajati vječno, kazala je Micheline za Daily Mail. 

Micheline je na društvenim mrežama podijelila i njihovu posljednju zajedničku fotografiju, koja je nastala u svibnju, kada su slavili 45. godišnjicu braka.

Par se upoznao 1970. na golf turniru u Maroku. Micheline je u braku bila dvaput prije nego što je sudbonosno "da" rekla slavnom tajnom agentu, a Sean c je prije Micheline bio u braku s Diane Cliento. Tek nakon što su se rastali od svojih tadašnjih partnera, započeli su svoju vezu.

Micheline je bila slikarica i producentica kazališnih predstava. Par nije imao zajedničku djecu, no odgajali su svoju djecu iz prijašnjih brakova i živjeli na Bahamima, gdje je Sean na kraju i umro. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije