ponosni tata

Čombe raznježio pratitelje sa snimkom druženja s preslatkom kćeri Billie: 'Neustrašiva'

miraj grbić
27.12.2022.
u 18:24

Miraj je na svojem Instagram profilu podijelio video u kojem malena Billie šeće plažom dok je on prati u stopu i na kraju je podiže u naručje i trči s njom.

Zvijezda serije Lud, zbunjen, normalan Miraj Grbić (poznat po ulozi Čombe) ne skriva koliko uživa u ulozi oca, a sada je ponovno raznježio svoje pratitelje objavivši preslatke prizore s kćerkom Bille koju je dobio s glumicom Marijom Omaljev Grbić. 

Miraj je na svojem Instagram profilu podijelio video u kojem malena Billie šeće plažom dok je on prati u stopu i na kraju je podiže u naručje i trči s njom. 

- Šaljite pomoć!!!! -  napisao je glumac uz video koji možete pogledati OVDJE, a na njezinu slatkoću nisu mogli ostati ravnodušni njegovi pratitelji. "Preslatka", "Mala slatkica", "Neustrašiva", "Mali slatkiš", "Ode ona", "Vježbaš zbog nje, duša mala", pisali su u komentarima.

Inače, Miraj je s kćeri često objavljuje na društvenim mrežama, a prošloga puta objavio je video u kojem mu je malena stajala na ramenima. - Ovo dijete mi se više na glavu popelo - rekao je u videu. Podsjetimo, Miraj je kćer dobio u listopadu prošle godine. 

- Zakazao sam si ulogu tate za petak. Još uvijek radim na liku, ali imam cijeli život za usavršiti ju. Malena djevojčica Billie na ovaj svijet je stigla 15. listopada 2021. godine. Volim te odavde do vječnosti - napisao je tada Grbić na Instagramu. 

Dodajmo da su se Grbić i njegova supruga u Los Angeles preselili 2013. godine. Miraj je u Americi ostvario već nekoliko uloga i to u američkim serijama 'S.W.A.T.' i  'American Horror Story' te filmovima: 'Nemoguća misija: Protokol duh', devetom nastavku franšize 'Brzi i žestoki' te mnogim drugima, a nedavno se pohvalio kako je glumio u filmu 'Babylon' uz bok velikih zvijezda kao što su Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde, Tobey Maguire, kao i još nekih poznatih holivudskih glumaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?