uživa u ulozi oca

Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' objavio video gdje s kćeri Billie priča na hrvatskom

Miraj Grbić
Foto: Instagram
13.01.2023.
u 19:44

- 'Kako smo porasli', 'Pile malo', 'Predivna je', 'Sreća mala', 'Preslatka, sliči ocu' - raznježili su se mnogi u komentarima, a oduševilo ih je što joj se Miraj obraća na hrvatskom

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (46), svima poznatiji kao Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' ne skriva svoju sreću otkad je dobio prvo dijete.

Trenutke s njom neprestano bilježi, a nedavno je podijelio i još jedan slatki video kćeri Billie na Instagram profilu.

- Kako ide? Guramo! - našalio se Miraj u opisu videa u kojem malena Billie u dućanu gura kolica za kupovinu.

- 'Kako smo porasli', 'Pile malo', 'Predivna je', 'Sreća mala', 'Preslatka, sliči ocu' - raznježili su se mnogi u komentarima, a oduševilo ih je što joj se Miraj obraća na hrvatskom, s obzirom na to da je Billie rođena u Americi, prenosi 24sata.hr.

Sa suprugom Marijom Omaljev se Miraj preselio u Los Angeles 2013. godine, gdje on posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od filmova koje je snimio je 'Babylon', u kojem glumi s Brad Pittom, Margot Robbie i drugim holivudskim zvijezdama.

Par je u braku od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije