dugo skrivati od javnosti

Čombe i Marija otkrili da čekaju drugo dijete: 'Billie će postati seka'

miraj grbić
Instagram
22.08.2023.
u 17:23

S jednim smo izludili, s dvoje neka nam je Bog na pomoći”, napisao je Miraj uz video u kojem su objavili da će dobiti sina.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, kojeg gledatelji pamte kao omiljenog Čombeta iz serije “Lud, zbunjen, normalan”, i njegova supruga, također glumica, Marija Omaljev Grbić čekaju svoje drugo dijete.

Sretnu vijest uspjeli su dugo skrivati od javnosti, a Marija ju je potvrdila na Instagramu, gdje je u badiću pokazala poveći trudnički trbuh.

 

 

“Hej, zaboravili smo vam reći”, napisala je u opisu fotografija, a u komentarima je dobila brojne čestitke, prenosi N1.

Miraj je na svojem profilu na Instagramu objavio i simpatični video u kojem su otkrili spol bebe.

“Billie će ove godine postati starija sestra. Ovaj video snimili smo prije nekoliko mjeseci i došlo je vrijeme da ga podijelimo. S jednim smo izludili, s dvoje neka nam je Bog na pomoći”, napisao je Miraj uz video u kojem su objavili da će dobiti sina.

Miraj i Marija su 2013. godine iz Sarajeva preselili u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su “S.W.A.T.” i “Santa Clarita Diet” te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru “Nemoguća misija: Protokol duh”, a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize “Brzi i žestoki”, u kojem glumi Rusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije