NEPOBJEDIV

Chuck Norris u sat vremena preživio dva jaka srčana udara

Instagram
28.08.2017.
u 13:16

S njim je u trenutku srčanog udara bila supruga Gena O’Kelley, a vraćali su se kući s natjecanja United Fighting Arts Federation’s World Championships u Las Vegasu

Zašto Chuck Norris nikada nije imao srčani udar? Jer njegovo srce nije ludo da ga napadne…, jedan je od brojnih viceva o popularnom glumcu koji je, na žalost, prošlog mjeseca zbilja imao ozbiljnih zdravstvenih problema, ali tek se sada o njima saznalo. 

Naime, legenda borilačkih vještina 16. srpnja gostovala je na natjecanju United Fighting Arts Federation’s World Championships u Las Vegasu, a nakon što je ono završilo, sa suprugom Genom O’Kelley automobilom se zaputio kući u kalifornijski Chester. Kako bi se odmorili tijekom devetosatne vožnje, odlučili su prenoćiti u jednom hotelu u ruralnom dijelu Nevade. Kad se tuširao, oko pet sati ujutro, Chuck je pretrpio srčani udar, odmah je pozvana hotelska medicinska pomoć koja ga je iznijela na nosilima i započela brzu vožnju prema 160 km udaljenoj bolnici u Hawthorneu.

U vožnji su mu defibrilatorom pokretali srce i vratili ga u život, a nakon dolaska u bolnicu 77-godišnjak je imao još jedan srčani udar. Liječnici su ga uspjeli stabilizirati i helikopterom je prevezen u medicinski centar u Reno. – Bilo je opasno. Sve se dogodilo toliko brzo i imam osjećaj da je dva puta umro tijekom 47 minuta – rekao je jedan od očevidaca ove drame za portal Radar Online, a drugi je dodao: – Takvi srčani udari ubili bi nekoga tko je upola mlađi, ali Chuck je i dalje na vrhuncu fizičke snage.

Glumac je već za nekoliko dana pušten iz bolnice čime je opet dokazao da je idealan za sve viceve koji se o njemu pričaju od 2005. i u kojima ga se prikazuje kao superjunaka. Carlos Ray Norris ljubav prema borilačkim vještinama otkrio je kad se pridružio američkim zračnim snagama.

Nakon izlaska iz vojske nastavio je trenirati, otvorio lanac škola karatea, počeo se natjecati i pobjeđivati, a bio je prvi bijelac koji je u tekvondou dobio osmi stupanj crnog pojasa. Svjetsku glumačku slavu stekao je 1972. kao protivnik Brucea Leeja u filmu “Na zmajevom putu”. Nastavio je snimati, vrlo je popularna bila serija “Walker, teksaški rendžer” u kojoj je utjelovio naslovnu ulogu, a mlađe generacije počele su ga obožavati kada se pojavio meme “Chuck Norris Facts” s listom bizarnih herojskih karakteristika koje ga krase. Te “činjenice” postale su toliko popularne da je izdana i knjiga u kojoj je popisano 400 najboljih o “najvećem čovjeku svijeta”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?