stiže prinova

Chrissy Teigen i John Legend očekuju treće dijete

14.08.2020.
u 14:06

Izvor blizak paru potvrdio je za CNN da nakon kćerke Lune i sina Milesa očekuju svoje treće dijete. Špekulacije su počele nakon što se porodica pojavila zajedno u muzičkom spotu za novu pjesmu Legenda i Garyja Clarka Jr.-a, "Wild".

U tom spotu može se vidjeti da Legend grli svoju ženu, dok ona nazdravlja malom bebom. Manekenka i pjevač upoznali su se na setu jednog od njegovih muzičkih spotova 2006., a vjenčali su se u Italiji 2013. godine.

Njih dvoje su poznati po tome što su jedan od najomiljenijih parova na društvenim medijima. Teigen je nedavno u intervjuu za časopis Glamour gvoorila o postnatalnoj depresiji.

"Bio je to tužan i težak period. Slušala sam razne zastrašujuće priče o tome da ljudi svoje dijete ne vide kao svoje ili žele da im naštete, ali ja se hvala Bogu nikad nisam tako osjećala", kazala je Teigen.

Manje je, kako kaže, zabrinuta zbog toga nakon što je rodila sina Milesa, jer sada zna kako se suočiti s ovim problemom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije