problemi za pjevačicu

Cher otela vlastitog sina kako bi ga spriječila da se pomiri s bivšom ženom!?

Cher
MM/Press Association/PIXSELL
28.09.2023.
u 12:07

Slavna američka pjevačica Cherilyn Sarkisian, poznatija pod umjetničkim imenom Cher, trenutno se susreće s bizarnom optužbom. Naime, 77-godišnja glazbenica optužena je da je otela vlastitog sina kako bi ga spriječila da se pomiri sa svojom tadašnjom suprugom. Cher je angažirala četvoricu muškaraca za otmicu, a sve je otkriveno nakon što su u medijima objavljeni dokumenti o razvodu. 

Inače, Elijah Blue Allman (47), sin Cher i pokojnog rock velikana Gregga Allmana, podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge Marieangele King 2021. No, u studenom 2022. par se navodno ponovno povezao na 12 dana kada su četiri muškarca navodno ušla u njihovu hotelsku sobu u New Yorku i oteli Allmana 30. studenoga, na godišnjicu njihovog braka.

- S obzirom na pristojno vrijeme vjerujem da ćemo se pomiriti. No, pokušaj da se poljubimo i pomirimo bio je prekinut. 30. studenog 2022., u noći naše godišnjice braka, četvero ljudi je došlo u našu hotelsku sobu i odvelo Elijaha. Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je angažirala Elijahova majka - izjavila je Mariangela King.

- Trenutno nisam svjesna je li moj suprug dobro niti gdje se nalazi. Jako sam zabrinuta za njega - dodala je King u izjavi četiri dana kasnije. Iako su podneseni još u prosincu 2022., sudski dokumenti u javnost su isplivali tek ovaj tjedan.

Inače, Elijah je mlađi sin glazbenice Cher, a s 36-godišnjom Marieangelom, čije je umjetničko ime Queenie u rock bendu KING, vjenčao se 2013. i nemaju djece. Ranije je već priznao da se počeo drogirati kad mu je bilo 11 godina, te da je vodio dugu bitku s ovisnošću o heroinu. Glazbenica se o svemu još uvijek nije javno oglasila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije