Poznata glumica i producentica

Charlize Theron uživa u čarima Hvara

Foto: Instagram
21.08.2019.
u 18:22

Poznata glumica i producentica Charlize Theron (44) trenutno se odmara na jednoj od omiljenih domaćih destinacija svjetskih celebrityja - Hvaru. I dok Theron na društvenim mrežama nije objavila nikakve fotografije ni videa, luksuzni restoran Gariful podijelio je na svojoj web stranici i Instagram profilu fotografiju te video osoblja s popularnom glumicom. Na videu, glumici pravi društvo i trogodišnja kćerkica August, prenosi 24sata.hr. 

Popularna glumica nedavno je u javnosti progovorila o traumatičnom djetinjstvu. Naime, njezin je otac bio alkoholičar i nasilnik, kojega je majka u samoobrani usmrtila vatrenim oružjem kada je glumica imala samo 16 godina. O tom incidentu govorila je i nedavno, priznajući da ju je to obilježilo za cijeli život.

- Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam željela govoriti o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u prometnoj nesreći. Tko bi želio pričati takvu priču? Nitko ne zna kako reagirati kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojega ti je ubila majka - ispričala je. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije