Odustao je zbog majke:

Charlie Sheen se zbog HIV-a htio ubiti

Charlie Sheen
Brett D. Cove/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
13.01.2017.
u 21:00

Charlie Sheen (51) je prije nešto više od godinu dana otkrio da je HIV pozitivan, a sada je progovorio o tome kako se osjećao kada je saznao za bolest, prenosi 24sata.hr

- Na dan kad mi je dijagnosticiran HIV, htio sam se ubiti. Moja mama bila je tamo i nikad ne bih to uradio ispred nje ili je ostavio da me nađe i čisti sav taj nered - priznao je glumac u intervjuu za 'Good Morning America' te dodao kako osjeća da nosi teret za dosta ljudi koji pate od iste stvari.

 

Screenshot | Autor: Screenshotfoto: Screenshot

 

Sheen, koji navodno sudjeluje u istraživanju novog lijeka. smatra da smo svi mi samo skup dobrih i loših iskustava. 

- Ne radi se o nekom užasnom koktelu koji dovodi do previše neželjenih simptoma koji te iscrpe fizički i psihički. Uzima se jednom tjedno i nema simptoma - pojasnio je.

 

U.S. actor Charlie Sheen speaks during 'An Evening with Charlie Sheen' in London | Autor: Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

 

Inače, bolest ga nije zaustavila pa i dalje 'baca' komentare u svom stilu, a posljednji na njegovoj 'tapeti' našao se Donald Trump.

- Dragi Bože, neka Trump bude sljedeći - oprostio se glumac od, za zvijezde 'pogubne', 2016. godine na svom Twitteru  te dodao emotikon koji prikazuje srednji prst. Njegov 'crni humor' mnogi komentatori su osudili.

 

Dear God;

Trump next, please!
Trump next, please!
Trump next, please!
Trump next, please!
Trump next, please!
Trump next, please!

🖕🏾

©

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije