Poslije osam mjeseci veze

Cameron Diaz se udala za Benjija

cameron diaz
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.01.2015.
u 12:20

Ne možemo biti sretniji što smo naš zajednički život započeli okruženi najbližim prijateljima i obitelji, rekao je par u priopćenju. Na vjenčanju je bilo stotinjak gostiju

Popularna Holivudska glumica i ne manje popularni glazbenik upoznali su se u svibnju prošle godine, a vjenčali su se u ponedjeljak u raskošnoj glumičinoj vili na Beverly Hillsu. Cameron Diaz (42) i Benji Madden (35), upoznali su se u svibnju prošle godine, a u prosincu se nagađalo da su se zaručili. - Ne možemo biti sretniji što smo naš zajednički život započeli okruženi najbližim prijateljima i obitelji - rekao je par u priopćenju. Među gostima na vjenčanju su bile glumice Reese Witherspoon, Drew Barrymore i Gwyneth Paltrow. Veliki bijeli šator u ponedjeljak ujutro bio je podignut u dvorištu vile, a oko stotinjak gostiju čuvali su tjelohranitelji. - Cameron već dugo nije bila ovako sretna. Napokon je pronašla nekoga tko zna da mora biti sretan što je ima. Benji će za nju sve učiniti. Ludo se zaljubila - otkrio je izvor. Cameron iza sebe ima veze s  Jaredom Letom, Mattom Dillonom i Justinom Timberlakeom, dok se Benjija prethodno povezivalo s Paris Hilton, Sophie Monk, Holly Madison i Elizom Dolittle.I glumici i glazbeniku ovo je prvi brak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije