kritizirali je

Britney Spears zgrozila obožavatelje snimkom u bikiniju nekoliko dana nakon gubitka bebe

Instagram
20.05.2022.
u 19:30

Britney je na svom Instagram profilu podijelila video na kojem polugola trči po plaži.

Pjevačica Britney Spears (40) i njezin zaručnik Sam Asghari (28) prije nekoliko dana objavili su tužnu vijest. Naime, izgubili su bebu. 

- S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima- napisala je pjevačica. 

Sam se zahvalio pratiteljima na podršci i lijep riječima nakon tužne vijesti, a Britney je na svom Instagram profilu podijelila video na kojem polugola trči po plaži. U video se Britney osvrnula na nedavno putovanje u Meksiko sa svojim budućim suprugom.

Video možete pogledati OVDJE

-Pokušavam biti seksi dok trčim kao u 'Baywatchu' - napisala je Britney, a brojni pratitelji zgrozili su se nakon objave jer su mislili da tuguje zbog gubitka. 

''Bol dolazi u toliko različitih oblika'', ''Nadam se da je dobro, šaljem ti podršku'', ''Mislim da njezin zaručnik iskorištava njezinu ludost'', ''Zbunjena sam, nije li tražila privatnost i mir?'', ''Što se događa?'', ''Ovo stvarno nije dobro'', pisali su pratitelji dok je dio komentirao kako je video možda star. 

Podsjetimo, Britney je u studenom prošle godine nakon dugih 13 godina napokon na sudu izborila kraj skrbništva koje je njezin otac i cijeli tim imao. Tada je kazala kako napokon može odlučivati o svojem tijelu i imovini, tako da ako odluči imati još jedno dijete to će i moći. 

Dodajmo još da je u nekoliko navrata istaknula da bi jako voljela imati još jednu bebu što do sada nije mogla, jer joj njezini skrbnici nisu dopuštali. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije