NAKON 13 GODINA

Britney Spears proslavila kraj starateljstva: "Kao da sam na sedmom nebu"

Britney Spears
EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.11.2021.
u 11:45

Nakon što je sutkinja oslobodila Britney Spears starateljstva koje je nad njom i njenom imovinom posljednjih 13 godina imao pjevačicin otac, njenoj sreći nema kraja, a prethodnog vikenda obilježila je to na prikladan način.

"Kakav vikend! Osjećala sam se kao na sedmom nebu. Popila sam svoju prvu čašu šampanjca u najljepšem restoranu koji sam ikad vidjela", napisala je na svom Instagramu. 

Pjevačica je naglasila da ima još jedan razlog za slavlje - njen rođendan koji se bliži.

Britney, koja će 2. prosinca napuniti 40 godina, posebno se zahvalila svom odvjetniku Mathewu Rosengartu, za kojeg kaže da je "promijenio njen život".

"Slavim slobodu i svoj rođendan naredna dva mjeseca. Nakon 13 godina... Mislim da sam dovoljno čekala. Neizmjerno sam sretna što je moj advokat Mathew Rosengart ušao u moj život baš onda kada mi je bio potreban. Zaista je promijenio moj život. Dužna sam mu zauvijek", dodala je Britney.

Spears se zahvalila i svojim obožavateljima koji su njenu slobodu slavili od dana kada je proglašena.

Još neko ko ima razloga za slavlje svakako je i Britneyin zaručnik Sam Asghari, koji ne pokušava sakriti koliko je sretan zbog svoje partnerice.

"Povijest je danas ispisana. Britney je slobodna", napisao je na svom Instagram profilu.

Između ostalog, okončanjem starateljstva Britney tek sada ima pravo i da stupi u brak te zasnuje obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije